Reünie Lyceum Borgerhout

Inloggen

Gastenboek

Nieuw bericht posten
| 1 | 2 |
13/01/2009 22:59 - Monique Vijgen-Van der Veken
Lieve oudleerlingen en collega's,

De beste wensen voor een in alle opzichten 'gelukkig' jaar!En dat we 15 november 2008 nooit zullen vergeten staat als een paal boven water.
31/12/2008 18:07 - Fatima El M.
Liefste leerkrachten,

via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik nog steeds aan onze schooltje van vroeger denk. Het was wel een klein maar een fijn schooltje. Ik zal die tijd van vroeger nooit vergeten en vind het wel tof dat deze site ons terug samen brengt. ...

veel groetjes aan mevrouw nadine, martine verstraten, agnes maris, en alle andere leerkrachten!
2/12/2008 23:55 - Koen Verbeeck
Het was een heel fijn weerzien, en het succes geeft duidelijk aan dat die kleine school toch iets speciaals had. Dank mede-studenten en leraren voor de fijne jaren toen, we zijn ze duidelijk nog niet vergeten, en dank opnieuw aan de organisatoren van dit fijne event.

Als er een volgende editie komt, hoop ik dat iedereen opnieuw in grote aantallen aanwezig zal zijn, het is alsof je even een stukje terug in de tijd gaat, maar goede dingen, daar keer je graag naar terug ;-)

Tot de volgende !
2/12/2008 13:10 - De Waet Christ'l
Het was een fantastische middag! Hopelijk komt hieraan nog een vervolg zodat we nog meer oude schoolvrienden kunnen ontmoeten.
Bedankt aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet.
27/11/2008 22:46 - Monique Vijgen-Van der Veken
En is 15 november dan echt voorbij...?
Vorig jaar rijpte bij Leentje Rosquin en de zussen Verstraten het plan om de oudleerlingen van ons Lyceum nog eens samen te brengen en dankzij techno-Emmy Dens zijn we hier in geslaagd.
De bezoeken aan onze website Lyceumborgerhout lieten een succes vermoeden,maar het bleef super spannend tot de laatste dag.
Een eerste overleg in het Eco-huis in september 2007 gaf reeds vorm aan het idee. Martine Verstraten en Myriam Lahou zouden de kar trekken van de tentoonstelling, Nadine Verstraten ontpopte zich als een echte catering-specialiste en dankzij haar speurwerk konden we genieten van taart en broodjes. Gelukkig konden we ook rekenen op de hulp van Agnes, Mia, Tony, Frieda en Greet.
Chris Moens bood ook zijn hulp aan om deze heuglijke dag vast te leggen, voor de toekomst, op dvd.(10Ä, bestellen kan nog steeds).
Door een bezoek te brengen aan de tentoonstelling werden vele feiten en projecten van vroeger weer levend.
Heel bijzonder wil ik juffrouw Alice Lebeau en alle 'monumenten' van ons Lyceum:J.Vollebergh,Ria De Boel,Maria De Calluwe,J.Peetermans,Magda Schelvis,Chris de Nys,Nieke Kussť,...hartelijk danken voor hun aanwezigheid.Bij elke mail of telefoon werd naar jullie gevraagd,waaruit zeker blijkt welke waardering oudleerlingen voor jullie hebben.De oudste onder ons herinneren zich ook nog alle grote namen van vroeger...de directrice juffrouw Bogaert en haar zus Mevrouw Rosquin,Juffrouw Vlaeminck,juffrouw
Schramme,... Jullie hebben ook allemaal de groeten van onze Prefecte Maria Verhofstede.Leentje en Emmy hebben haar een bezoek gebracht in het zonnige Frankrijk(beelden kan je bekijken op de site).
Onze gedachten zijn natuurlijk ook terug gegaan naar zij die er niet meer bij zijn...Elise de Caluwe,Simonne Bus,Chris De Meester,...en zij die ontbraken op jullie klasfoto...

We waren een kleine maar 'gelukkige' school en we hebben er met z'n allen een 'groot' feest van gemaakt!

Jammer dat ik niet met iedereen een echte babbel heb kunnen doen,maar er moesten ook 'werkpaardjes' ingezet
worden.(Zaal Roma Borgerhout was ook niet zomaar een locatie).
Al die blije gezichten,die hartelijke knuffels
zal ik nimmer vergeten(te mooi voor woorden)!
26/11/2008 14:12 - anne-mie willems
The small school was a very, VERY happy
school en de reŁnie was helemaal in de stijl van het goeie ouwe Lyceum ! Proficiat en heel erg bedankt aan de initiatiefnemers en
het zal inderdaad geen 30 jaar meer duren
tot de volgende bijeenkomst, hť !
22/11/2008 20:25 - GRETA LEERSg
In naam van "de 15 van 64" die met 7 aanwezig waren, wil ook ik de inrichters van harte bedanken voor het initiatief. Alhoewel wij onderling reeds vele jaren terug samenkomen, was deze zaterdag toch een onvergelijkbaar moment: zoveel enthousiasme, zoveel sfeer, zoveel conserven... een unieke happening. Het weerzien met de ere-leerkrachten en ex-leerlingen was heel bijzonder. Genoten hebben we en nagenieten doen we nog.
22/11/2008 19:04 - Ann Heleu
Het is nu een week geleden,ik heb spijt dat ik de klok niet kan terug draaien.Ik heb echt genoten en dank de organisatoren voor het initiatief.Bedankt! Tot de volgende!
22/11/2008 18:47 - Christa GABRIEL
De reunie werd een fantastisch moment, even teruggaan naar die onbezorgde tijd van 30 jaar geleden. En zovelen van ons klas, spijtig genoeg heb ik niet alle leerkrachten herkend en gezien, maar bedankt, jullie hebben iedereen een goed gevoel bezorgd. En de foto's zijn prachtig!
daarmee kunnen we het goed gevoel nog even koesteren.
Bedankt iedereen en tot ziens hopelijk,
22/11/2008 14:06 - Annie Vervoort
Ik heb zonet de vele positieve en enthousiaste reacties van de reŁniedag op 15/11/2008 in zaal Roma gelezen, en wil me hier ook graag bij aansluiten. Om het kort samen te vatten : een fantastisch initiatief, dat veel voorbereiding en waarschijnlijk ook volharding heeft gevraagd van een superenthousiaste ploeg "lyceekes". Deze naam hebben wij onszelf toegeŽigend om onderling af te spreken als we weer eens samenkomen. Onze klas, die in 1971 is afgestudeerd, heeft reeds enkele jaren opnieuw de draad opgenomen om mekaar op regelmatige basis te ontmoeten of samen iets leuks te doen. Hopelijk heeft deze reŁnie hetzelfde effect op de andere oud-leerlingen en leerkrachten, want het is tof om zo'n belangrijke periode uit je tienerleven te herbeleven !
21/11/2008 07:35 - Martine Meyer
Beste organisatoren,

Het was echt een hele leuke avond en ik heb er veel plezier aan beleefd mensen terug te zien die ik in 30 jaar niet meer gezien had, zowel medeleerlingen als leerkrachten, die er trouwens allemaal nog fantastisch uitzagen. Ik heb al dikwijls gezegd dat die 6 jaar Lyceum ťťn van de mooiste periodes uit mijn leven waren en deze avond heeft dat nog eens terug bevestigd.

Echt voor herhaling vatbaar !!!


Groetjes,
Martine Meyer

19/11/2008 23:40 - jeannine devos
Proficiat voor al de mensen die dit hebben mogelijk gemaakt. Het was tof om verschillende leerkrachten terug te zien.
Groetjes en bedankt.
19/11/2008 23:31 - martine vestraten
Wat een heerlijke ervaring! Een geweldig gevoel bij het zien van zoveel oud-leerlingen. Met een klein hartje waren we aan de voorbereidingen begonnen. Er zijn tenslotte heel wat jaren verlopen. Ons scholeke moet toch wel bijzonder zijn geweest. Dat besef je pas wanneer je op een andere school gaat werken. Bedankt jongens en meisjes (mannen en vrouwen) voor jullie warme aanwezigheid.
19/11/2008 23:23 - christl de keyser
Een dikke pluim voor de organisators !!! Hoop dat ze uit de kosten zijn gekomen !!! Hebben een heel deel volk van vroeger gezien en het was leuk !!!! Prachtig iniatief !!!!
19/11/2008 22:35 - Mia Teunis
Dankjewel mensen voor al het werk dat jullie hebben verricht. Ik heb ervan genoten. Dit was echt wel een voltreffer.
19/11/2008 21:53 - Sonia Siedlekcki
Het was een zeer aangename namiddag, spijtig dat ik te vroeg moest vertrekken waardoor ik geen tijd meer had om adressen uit te wisselen. Mekaar terug zien na 40 jaar was werkelijk overweldigend.
Volgend jaar wťťr? Ik kijk er al naar uit

19/11/2008 21:49 - Catherine Paulus
Hartelijk dank aan Leen en Emmy en aan allen die de reŁnie mogelijk maakten.
Ik was zo blij de meeste van mijn leerkrachten terug te zien.
Zij en mijn 3 jaren op het Lyceum van Borgerhout zijn mijn mooiste herinneringen aan mijn tienerjaren.
19/11/2008 17:11 - Vera Boeynaems
Wat een leuke 15de november!!! Weken keek ik hier naar uit maar mijn verwachtingen werden nog overtroffen. Hoe fijn om leerlingen en leerkrachten terug te zien. In een tijdspanne van 8 uur kan je natuurlijk geen verslag uitbrengen van de voorbije 32 jaar en ook nog eens herinneringen ophalen, vandaar dat we ons hebben voorgenomen mekaar in de toekomst terug te zien. Er is ondertussen al wat rondgemaild en foto's werden reeds uitgewisseld. Bedankt aan iedereen die dit mee heeft helpen waarmaken! En Emmy speciaal voor jou bedankt voor je inzet. Ik prijs me gelukkig jou klasgenoot te zijn geweest, het was een warm weerzien!
Vera
19/11/2008 16:53 - Anne-Marie Peetermans
Proficiat met dit initiatief,suppergezellig en mooi verzorgd!! Fijn om klasgenoten en leraressen terug te zien. Maar DE STER van dit gebeuren was zonder meer onze liefelijke Alice Lebeau....
19/11/2008 16:32 - Gerda Verstraete
Het was supergezellig zaterdagmiddag en -avond! Proficiat aan iedereen die deze reŁnie heeft helpen realiseren! De afwezigen hadden alweer ongelijk, maar die zien we hopelijk de volgende keer!!!