Reünie Lyceum Borgerhout

Inloggen

Gastenboek

Nieuw bericht posten
| 1 | 2 |
18/11/2008 20:48 - Martine Mortier
Wat een geweldige namiddag en avond was dit !! Je gaat met een klein hartje en dan ken je gewoon nog de hele klas en wat een herinneringen ! Een dikke proficiat aan de initiatiefnemers en wie weet is dit het begin van een reeks reunies - misschien niet in de Roma - maar met zo'n toffe bende is het overal ok ! Aan het leerkrachtencorps - jullie waren en zijn superleerkrachten !
Je wenst voor je eigen kind(-eren) om op zo'n school te mogen zitten .
18/11/2008 16:33 - suzy donckers
meer dan verwacht. prachtig initiatief... heb veel mensen bij mekaar gekregen,dank zij de hulp anderen.
dikke merci aan de organisatie, maar ook aan mijn "bronnen".
voor herhaling vatbaar, ben beetje in zwart gat gevallen, dat opzoeken was bijna een tweede leven geworden.
xxxx
18/11/2008 16:08 - chris van goethem
Hartelijk dank aan de initiatiefnemers voor het inrichten van de reunie afgelopen zaterdag. Het deed deugd zoveel oud klasgenoten terug te zien. Ondanks het feit dat de laatste dag op het Lyceum reeds 35 jaar geleden was, herkenden we elkaar nog! Waarschijnlijk zijn we van een jaar dat goed conserveert.
Ik kijk in ieder geval uit naar de mini-reunie volgend jaar met de oud klasgenoten.
Een speciale merci voor Suzy die zo veel moeite deed om iedereen terug te vinden.
18/11/2008 12:52 - Linda Darmont
Ik heb ervan genoten om iedereen nog eens terug te zien na zoveel jaren. Ik moet zeggen dat iedereen nog heel erkenbaar was dus de tijd heeft ons allen wat gespaard. Dit gold zeker voor het lerarenkorps, zagen jullie er allemaal schitterend uit. Het was prachtig om te horen hoe het met iedereen is, beroep, kindjes enz. Prachtig initiatief en dikke proficiat aan de inrichters !!!
18/11/2008 08:10 - Ingrid Boudewyns
Net als vele anderen heb ik ook een onvergetelijke, warme avond gehad afgelopen zaterdag : een avond vol jeugdsentiment en herinneringen ophalen, vol spanningen om de mensen terug te zien of proberen te herkennen, vol knuffels met zowel leerkrachten als medestudenten en vol plannen om gauw weer bij elkaar te komen zonder dat er 30 jaar tussenzit.
17/11/2008 23:48 - leen rosquin
Blij dat iedereen zo tevreden is. We hebben veel mensen mogen begroeten in de Roma die allemaal met veel plezier op zoek gingen naar hun leerkrachten en klasgenoten en daarna foto's en herinneringen vonden in de tentoonstelling. En hopelijk nu weer contacten opbouwen die verloren waren gegaan.
Aan iedereen die erbij was bedankt voor de aangename ervaring! Leen
17/11/2008 23:06 - Nancy Thys
Hallo Allemaal,

Nog eens van harte bedankt aan alle initiatiefnemers en vrijwilligers die er voor ons oud leerlingen een ongelooflijke fijne dag van maakten .
We hebben er van genoten om elkaar na al die jaren weer eens terug te zien ( 26 jaar om exact te zijn),te zoeken naar foto\'s uit onze tijd. Sommigen hadden we al eens terug gezien in \'99 .
Nog even een pluim voor het lerarenkorps van toen, jullie zagen er allemaal super uit, net of we gisteren uit jullie klas stapten!!!
Bedankt voor deze fijne dag

Groetjes

Nancy Thys
17/11/2008 23:04 - Nico Van Elzen
Graag wilde ik langs deze weg nogmaals alle mensen bedanken die hun steentje (lees: "STEEN") hebben bijgedragen aan dit schitterende initiatief. Ik had initiŽel 2 uurtjes uitgetrokken om even gedag te komen zeggen in "de Roma" maar werd van bij mijn aankomst 's namiddags onmiddellijk terug ondergedompeld in die unieke sfeer van destijds en ben dan uiteindelijk met alle plezier tot na middernacht gebleven. Chapeau voor zij die het aandurfden om zo een organisatie op poten te zetten! Wat hebben wij toch geluk gehad om destijds in "zo'n schooleke" terecht te komen ;-)

Nico Van Elzen
17/11/2008 22:58 - Greta Van de Vyver
Graag wil ik mijn dank en waardering uitspreken aan allen die aan deze reunie zo hard gewerkt hebben. Het is bewezen, het was een succesvol prachtinitiatief. Niets dan lovende woorden gehoord.
Fantastisch!! Nogmaals bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben en nog willen doen.
Groetjes, Greta
17/11/2008 22:42 - Marie Jeanne Audenaert
Beste inrichters
ik wil jullie van harte bedanken voor de fijne namiddag en avond.
Ik heb er heel wat klasgenoten teruggevonden. We hebben mailadressen uitgewisseld en hopen om op die manier in de toekomst nog contact te houden.
Proficiat voor dit initiatief.
groeten
Marie Jeanne
17/11/2008 22:22 - Lucienne Bertels
Ik heb erg genoten van de bijeenkomst gisteren in de Roma.
Nogmaals bedankt voor dit prachtig initiatief.
Het is alleen spijtig dat we zo weinig mensen hebben teruggevonden van ons jaar, maar dat is niet jullie schuld.
We hebben zoveel geweldige herinneringen aan onze school.
Het was ook geweldig om onze leerkrachten terug te zien.
Het feit dat we toch iets bereikt hebben in het leven hebben we ook grotendeels aan hen te danken!

Nogmaals dank.
Lucienne Bertels.
17/11/2008 21:26 - Anneke Van den Bussche
Een dikke, dikke proficiat voor de inrichters van deze toffe reuniŽ!!!

Ik ga mijn foto's op de site zetten!

Groetjes

Anneke Van den Bussche